Diensten van Smezo

Smezo onderscheidt zich door innovatieve oplossingen op product- en projectniveau. Wij helpen u uw primaire bedrijfsprocessen efficiënt en soepel, zonder onderbreking, uit te voeren. Wij werken samen met toonaangevende leveranciers, waardoor we in staat zijn hun expertise en ondersteuning aan u door te geven. Ook onze eigen productspecialisten beschikken over grondige kennis van de producten en hun eigenschappen. We delen deze kennis graag door u persoonlijk op uw locatie te adviseren middels een breed aantal oplossingen, uitgebreide technische ondersteuning en diensten. Zo krijgt u de service die u nodig heeft.

 

Snel naar: Technisch SupportVoorraadbeheer Otoplastieken  -  Bedrukkingen  NEN Keuringen  -  Mobiele Passervice 

 

Technisch Support

Smezo onderscheidt zich door innovatieve oplossingen op product- en projectniveau. Met de Smezo productspecialisten hebben klanten exclusief toegang tot onze kennis direct op locatie. Wij adviseren over de meest kosteneffectieve producten en toepassingen voor uw project. Desgewenst betrekken en trainen wij uw medewerkers on-the-job.

  • Technische support op gebied van Aandrijftechniek, Hydrauliek, Pneumatiek.
  • Probleemoplossend vermogen op gebied van veiligheid en alle mogelijke PBM toepassingen.
  • Op maat gesneden oplossingpakket voor uw totale MRO behoeften.

Voor verdere vragen of mogelijkheden verkoop@smezo.nl

 

Voorraadbeheer

Smezo past zich voortdurend aan aan haar veranderende rol in de keten en levert een positieve bijdrage aan de bedrijfsvoering van haar afnemers. Logistiek en Voorraadbeheer is hierbij een van de meest uitdagende elementen. Door inzet van personeel en/of systemen op uw locatie, bieden wij een maatwerkpak en is eigenlijk alles mogelijk.

Klantveiligheidsvoorraden voorkomen dat uw bestelling voor een bepaald artikel in backorder komt. Smezo garandeert dat de afgesproken artikelen, in de overeengekomen aantallen, specifiek voor u in onze magazijnen voorradig zijn en direct geleverd kunnen worden met onze eigen vervoersdiensten.

Smezo Voorraadbeheersystemen voorkomen stilstaande productie door automatische voorraadaanvulling. Samen met u bepalen wij welke artikelen voor uw organisatie in de voorraad worden opgenomen.

2BIN resize.JPGVoorbeelden van deze systemen zijn;

  • Two-bin of Kanban
  • Smezo logistic execution medewerker met scanning on-site en eventueel inruimen
  • Electric Tool Terminal

 

 

Otoplastieken

Omdat een goede pasvorm bepalend is voor het draagcomfort en draagfrequentie van een gehoorbeschermer wordt de Variphone otoplastiek volledig op maat gemaakt. Gaat u juist voor de nieuwe generatie Soft Comfort, of voor de Hard Comfort? Welke demping en welke filtering moet worden toegepast? Zijn er wensen m.b.t. communicatiemiddelen? Is er behoefte aan jaarlijkse reining middels ultrasoon. Lekttest voor bewezen optimale veiligheid van uw werknemers? otoplastiek.jpg

De gecertificeerde medewerkers van Smezo zijn officieel benoemd tot Otometrist en kunnen u en uw organisatie op locatie optimaal advies geven en uw medewerkers aanmeten in hun eigen omgeving. Persoonlijke benadering zonder er veel tijd aan te verliezen. Of het nu om 1 medewerker gaat of uw hele onderneming. Wij komen graag op locatie!

 

 

Werkkleding en bedrukkingen

werkkleding.jpgBinnen ons breed scala aan werkkleding is haast niets onmogelijk en gaan wij veel verder dan alleen maar noodzaak. De juiste werkkleding is essentieel om een werkdag aangenaam te laten verlopen. Doordachte ontwerpen garanderen een perfecte pasvorm, hoge slijtvastheid, maar ook bescherming tegen vele invloeden van uw werkzaamheden.

Verhoogde zichtbaarheid, bescherming tegen chemicaliën, bescherming tegen laswerkzaamheden, vlamvertragend, anti statisch, koude, warmte, transpiratie regulering of bescherming tegen regen. Om maar een paar mogelijkheden op te noemen. Echter, u wilt niet alleen dat u en uw medewerkers tegen de juiste invloeden worden beschermd, u wilt natuurlijk ook uw eigen corporate identity van uw eigen onderneming uitdragen en een zichtbaar visitiekaartje zijn.

Onze productspecialisten adviseren u graag hoe uw "eigen" identiteit doen uitstralen middels de vele mogelijkheden van bedrukking op kleding. Logo sealen in 1 kleur, meerdere kleuren, full color, reflecterend, in stuks aantal of in grote hoeveelheid. Wij verzorgen het allemaal binnenshuis en met eigen aparatuur. Vraag ons vrijblijvend naar een van de vele mogelijkheden.

 

 

NEN keuringen

Om de veiligheid van u en uw medewerkers te garanderen is onderhoud en keuring van uw materialen heel belangrijk. Smezo biedt u vele mogelijkheden om hier binnen de vastgestelde regelgeving aan te voldoen.

Wij bieden u o.a.

  • Elektrische keuringen volgens NEN normering
  • Keuring Hef- en Hijsmiddelen
  • Keuring Klimmaterialen en Steigers

 

 

Mobiele Passervice op locatie

Volgens de Europese richtlijn voor persoonlijke beschermingsmiddelen en de daarbij behorende norm EN ISO 20344:2011 voor veiligheidsschoenen is een kader uitgezet voor veilig werken. Echter, wij gaan samen met onze leveranciers nog verder dan de standaard kaders. Wat te denken van breedte maten, wijdte maten, ongelijke maatvoering, semi orthopedische aanpassingen of wellicht heeft u behoefte aan werkschoenen vrij van staal omdat u met detectiepoorten werkt, langere vochtwerendheid eist in groenvoorzieningen waar dauw aanwezig is of anti statische werking om uw electronica te beschermen. Zo is de te maken keuze langzaam enorm te noemen.

pasbusemma.pngOm u en uw organisatie hierin te helpen, is naast een op maatadvies, een goede inventarisatie noodzakelijk om de juiste schoenen te vinden die het best passen bij uw persoonlijke voorkeuren en beroepsomgeving.

In samenwerking met onze partner Emma Safety Footware bieden wij u de mogelijk van een mobiele passervice. Hier wordt breedte, lengte van de voet gemeten en eventueel een wreefhoogte. Wordt er verder gekeken naar beweging, comfort en gemak. Eventueel zelfs een digitale voetscan gemaakt en alles in een overzichtelijke rapportage verwerkt.

Voor meer vragen en eventuele mogelijkheden, neem gerust contact met ons op.